Avaliações de Kota Radja Terneuzen

Avaliações recentes

5.0
Rutger
26 novembro 2022

Alles weer prima!

Britt verschueren
20 novembro 2022

Was weer erg lekker

Baas
11 novembro 2022

Lekker en niet al te duur

Evelien Ras-Neve
23 outubro 2022

De sushi was heerlijk maar de bijbestelde loempia's waren koud en slap

Lia Tabbers
16 outubro 2022

De gerechten waren lekker maar te koud, jammer had het graag iets warmer gehad, met name de loempiaatjes, de garnalen, bezorging was goed en op tijd

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Nn
16 outubro 2022

Lekker eten en vriendelijke bezorger

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Robert
11 outubro 2022

Was lekker hoor !!

Coen
7 outubro 2022
Daphne
3 outubro 2022

De sushi was lekker. De soep en de miniloempia’s waren koud. De bezorger was 15 min na de aangegeven bezorgtijd bij ons. Helaas kreeg ik de volgende dag buikgriep.

P. de Booij
28 setembro 2022

Bestelling zou 17:30 geleverd worden en kreeg om 17:30 daarvoor ook een mailbevestiging, om 17:50 kreeg ik telefoon van de bezorger met de vraag waar het precies was, hij kon het niet vinden. Na uitleg kwam de bestelling een half uur te laat waardoor de warme gerechten koud en klef waren geworden, Tevens zaten de 2 bestelde "Rainbow" rollen niet bij de bestelling. Gezien de kwaliteit, kosten en service voor dit geld geen Kota Radja meer voor mij.

Tamara
24 setembro 2022

Het eten was weer heerlijk 👍🏼

Baas
17 setembro 2022

Udon is veel te gaar

Ingrid De Jonge
11 setembro 2022

Heerlijke sushi, kreeg zelfs wat extra Toppertje

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Rutger
4 setembro 2022
S. Van Pamelen
4 setembro 2022

Bezorging prima, sushi was lekker, echter sinds vroeg in de ochtend buikkrampen en diaree. Met beide personen die de sushi gegeten hebben. Iets is er niet vers geweest. Graag aandacht hiervoor.

Martijn
4 setembro 2022
Barry
27 agosto 2022
Sjon
26 agosto 2022

Goede kwaliteit eten en een vlotte bezorging

Tamfra
22 agosto 2022
Lia Tabbers
19 agosto 2022

T was lekker en snel bezorgd, gewoon voor herhaling vatbaar

Desirée C A Saffrie
17 agosto 2022

Heel hartelijk dank voor wederom een heerlijke knetterverse sushi! Het is de reis met het OV vanuit breskens meer dan waard. We blijven terugkomen. Super kwaliteit! Hele vriendelijke gastvrije service. We voelen ons iedere keer weer de koning te rijk met jullie sushi! We komen gauw weer. Met vriendelijke groeten, Desirée.

Harte
14 agosto 2022

Het was weer lekker . En op aangeven tijd geleverd

R. Hamelink
12 agosto 2022

Top!

Musters
7 agosto 2022

Bezorging perfect op tijd, eten heel lekker

Rutger
4 agosto 2022

Top!

Jansen
31 julho 2022

Voor mij was dit de eerste keer dat ik hier sushi bestelde. Was net een beetje later afgeleverd dan opgegeven, maar das oky.☺ Maar dan krijg je ook wat thuis, sushi culinaire hoogstandjes op tafel. Netjes verpakt en smaakte zeer goed, Een echte aanrader. Goed voor een vervolg. ☺☺

Yves De Coster
28 julho 2022
-
20 julho 2022

Altijd heerlijke sushi, met een geweldige prijs kwaliteit verhouding !

Anna
18 julho 2022
B
18 julho 2022

Was weer heerlijk

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Baas
17 julho 2022

Was vandaag iets mindere kwaliteit dan ik gewend ben.

Lotte
17 julho 2022
Marjon Cosijn
16 julho 2022

Eten was prima, zoals altijd. Helaas ontbraken eetstokjes, wasabi, ketjap en gember. Beetje kaal dus ...

Van den Ouden
13 julho 2022

Zeer vers en lekker 😋

Mendy
10 julho 2022

Zoals altijd weer yummie!!!!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

GK
10 julho 2022

In tegenstelling tot een vorige keer toen kwaliteit en bezorging uitstekend waren, is het deze keer een mindere ervaring met Kota Radja Terneuzen. Allereerst kwam bestelling ruim 45min later dan dat er een email bij mij binnen kwam dat de bestelling onderweg is (wij wonen in Terneuzen) - er werd wel gebeld tussentijds, maar er was geen andere mogelijkheid dan verder afwachten. Ten tweede was de sashimi (zalm) nog diepgevroren, hetgeen niet smakelijk is. Ten derde waren de stukjes niet bijzonder groot en precies afgemeten. Tot slot ten vierde had ik uitdrukkelijk verzocht geen sesam te gebruiken en zonder enig tegenbericht was er toch sesamzaad gebruikt. Dit heeft bij 1 van mijn gasten tot teleurstelling geleid, want deze kon dus niet eten van aantal sushi. Al met al deze keer op aantal vlakken nogal teleurstellend; hopelijk dat het management van Kota Radja zich kan herstellen en voortaan service en kwaliteit kan leveren.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Rutger
10 julho 2022

Het was weer top! Sushi en sashimi goed vers en op tijd bezorgd.

Marjon Cosijn
8 julho 2022

De loempia's en gefrituurde garnalen waren helaas érg afgekoeld.

Karin Heijboer
6 julho 2022

Ruim een half uur voor de bezorg tijd

Carlien
5 julho 2022

Heerlijke sushi en stond op tijd klaar. Top!

Harte
4 julho 2022
Mike
22 junho 2022

Zeer goed!

m.satout
22 junho 2022

heel goed

Baas
12 junho 2022

Heel lekkere en netjes verzorgde sushi

T van Dierendonck
8 junho 2022

Is op een ander adres geleverd. De bewoners zijn aardig geweest om het naar ons te bezorgen.

Davide
4 junho 2022
Ingrid De Jonge
1 junho 2022

Heerlijk

Rutger
28 maio 2022

Top!

Schoolmeester
26 maio 2022

Of het is gewoonweg enorm lekker of ik had veel zin in sushi. Maakt eigelijk helemaal niks uit, ik ben hartstikke tevreden en ik ga zeker nog een hoop aantal keer bestellen!

Henk
11 maio 2022

De Sushi was wederom heerlijk. Wel vreemd dat m'n actie code van een volle spaarkaart was verlopen!!! Dat betekent sparen, sparen, sparen en als je te lang wacht met bestellen ben je je "spaargeld" kwijt. Vreemde manier van sparen voor een Nederlander.

Ton korenhof
7 maio 2022

Was gewoon weer zoals vanouds 😋 Lekker dus 😋😋😋

Linda
4 maio 2022

Lekkere sushi gegeten en snelle bezorging 👍🏻

Baas
30 abril 2022

Heel lekker!

Edwin
27 abril 2022

De rijst was vergeleken met de vorige keer wel heel klein bakje

Thera de B
17 abril 2022

Heerlijk sushi, fijne en snelle service.

Joyce B.
6 abril 2022

Super lekker!

Brian
2 abril 2022
Nick
30 março 2022

Gewoon perfect, zoals altijd!

Ingrid De Jonge
19 março 2022

Super lekkere sushi. Had zelf iets meer gekregen dan ik besteld had super

Joyce
14 março 2022

Super lieve mensen en het eten is ook heerlijk voor een goede prijs!

robin de groote
11 março 2022

Gewoon heerlijk vers, spicy tuna is mijn favoriete

B Lourens
9 março 2022

Heerlijke sushi voor eerlijke prijs…

Herwegh
8 março 2022

Heerlijk!

LiekeD
8 março 2022

Loempia’s waren wat koud bij levering, verder heerlijk!

Julia
6 março 2022

Om 17.30 kregen wij de mail dat de bestelling onderweg was, maar helaas werd het eten pas om 18.30 bezorgd en waren de warme gerechten ijskoud. De sushi was zoals altijd wel heel lekker

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Mendy
4 março 2022

Altijd goed!

Henk
2 março 2022

Wederom jammiejammiejammie!

Saskia
1 março 2022

Prima service, prima sushi!

Emmie de Vries
23 fevereiro 2022

We hebben weer heerlijk gegeten!

Ingrid De Jonge
20 fevereiro 2022
Emmie de Vries
14 fevereiro 2022

De goed verpakte rijst en bami waren warm maar de Peking eend en ei-gerecht waren koud vanwege de te lange bezorgtijd . Bijna een half uur later dan was aangegeven in de mail.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Henk van den Brink
10 fevereiro 2022

Wederom HEERLIJK! Rekening gehouden met de geplaatste opmerking bij de bestelling. Keurig op de afgesproken tijd, kortom Chapeau!!!

Sabine
9 fevereiro 2022
Roy
2 fevereiro 2022

Zoals altijd, goede service en sushi. Gelukkig chinees nieuwjaar!

Marion
21 janeiro 2022

Eten was lekker, maar wel wat aan de koude kant. In de magnetron opgewarmd.

Marieke
15 janeiro 2022

Fantastisch. Zo fijn dat je zo dichtbij nu lekker sushi kan halen

C de kijsser
1 janeiro 2021

Goede service

Diane
25 dezembro 2021

helaas gelijk in de prullenbak gegooid, waterige rijst, gekookte smakeloze babi pangang en de foe yong hai smaakte en rook naar kattenpis... heb hier eerder besteld en toen was het veel beter, zonde van mijn geld deze keer

Roodbol
13 dezembro 2021

Heerlijke verse sushi! Precies op de gewenste tijd geleverd, top!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

C
12 dezembro 2021

Super was er ruim optijd deze keer een was heerlijk! Zeker een aanrader 😊

c
11 dezembro 2021

Heerlijk eten , het duurde wel 45 minuten langer om te bezorgen, maar de bezorger was super vriendelijk!!!

Ingrid De Jonge
10 dezembro 2021

Heerlijke sushi

Meisje
4 dezembro 2021

Super lekker!

soundman
29 novembro 2021

Prima, snelle service en goed

van Dam
27 novembro 2021

T Was verrukkelijk!!

Leon
20 novembro 2021

Was gewoon weer top

R. Hamelink
19 novembro 2021

Zeer lekkere verse sushi. Peking eend helaas gepaneerd. Wel goed van smaak. Lekkere nasi.

Ton Korenhof
19 novembro 2021

Alles was weer lekker

Hendrik
12 novembro 2021

Heerlijke sushi, constant van kwaliteit. Bestellen hier regelmatig, eten wordt op de aangegeven tijd geleverd. Chapeau!!

miranda
15 outubro 2021

Netjes op tijd, goed warm en handig dat je sushi en Chinese gerechten kan combineren. Smaak is ook prima 👍

Arek
14 outubro 2021
H. Hendrix
25 setembro 2021

Perfect afgeleverd

Katrien
20 setembro 2021

Lekker en verzorgd. Slaatje, soepje en kroepoek erbij, echt top! Alles tip top in orde.

Sabine
15 setembro 2021
Roy
5 setembro 2021

Toppers. Wat kan ik er nog aan toevoegen? Het nieuwe type nigiri is een success. Dankje!

R.J.
2 setembro 2021

Weer hele lekkere sushi gegeten. Verse vis. Heerlijke Thaise loempia’s. Vriendelijke bezorger.

Benny
29 agosto 2021

Bezorging was snel, eten was koud en niet bepaald lekker, en als je dan beld word je niet gelooft

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Lia Tabbers
21 agosto 2021

Vlotte service en het eten was heerlijk

Marc
20 agosto 2021

In tegenstelling tot eerdere bestellingen ben ik nu niet echt tevreden. E was veel mayonaise/frietsaus gebruikt, vind ik een vreemde en niet lekker combinatie voor mijn bestelling. Het viel me erg tegen, mogelijk een off-day van de keukenbrigade. Ik hoop dat het de volgende keer weer de kwaliteit is die ik gewend ben.

Ingrid De Jonge
14 agosto 2021

Sushi 🍣 was heerlijk

Karin Heijboer
12 agosto 2021

Kreeg om 18.30 melding bezorger onderweg. Besteld voor 19 uur. Bezorger was er om 18.53. Is niet veel te vroeg. Dus prima. Maar eten was al 23 minuten mee op ronde. Wat warm moest zijn was lauw. Zalm was droog

Rutger
6 agosto 2021

Zeééér goed en altijd ruim op tijd geleverd.

Ilse
29 julho 2021

Voor de tweede keer sushi besteld. Het was opnieuw heerlijk! Prijs/kwaliteit/hoeveelheid is super.

nikolajczyk
25 julho 2021

eten was koud en laat bezorgd?

Sandra Verberkmoes
24 julho 2021

Heerlijke sushi gegeten!! Lekker vers

Dirk
23 julho 2021
Caro
11 julho 2021
Marjolein
8 julho 2021

Heerlijk gegeten en supersnel bezorgd

Rutger Jan
2 julho 2021

Valt nooit tegen! En sneller geleverd dan verwacht, top!

Anna
30 junho 2021
Lavinia
30 junho 2021
H.
26 junho 2021

Was lekker.

Rutger
18 junho 2021

Super lekkere verse sushi. En ook heel snel geleverd.

Lavinia
11 junho 2021
Eve
5 junho 2021
PERE VIVES BATISTA
4 junho 2021

Heerlijk zoals altijd. Snelle bezorging

Rutger
4 junho 2021

Super snel bezorgd en het heeeeel smakelijk.

timmieT
1 junho 2021

Goed en keurig op tijd bezorgd.

J. Hamelink
29 maio 2021

In een woord: fantastisch! Menu Babi Pangang en paar extra sushi besteld. Menu met heerlijke tomatensoep, salade met gepanneerde kipreepjes, 6 mini loempiaatjes ,4 stokjes saté en mijn keuze nasi. Gesmuld! Prima prijs/kwaliteisverhouding. Aanrader!

ilse van Poecke
27 maio 2021
Peter Van Aerde
22 maio 2021

Erg lekker en vriendelijke service. Minder gelukte kipsaté vorige keer, maar nu dubbele portie gratis erbij en deze was super!!

Izaäk
20 abril 2021

snel en correct

Thera de bruijne
18 abril 2021

Heerlijke sushi, Alleen zou er 2 maal tomatensoep bij de bestelling moeten zitten, helaas was dit wederom een miso soep(die vinden we niet zo lekker) . En misschien even een punten om te wijzigen op de website, er staat dat je 750gram spicy crackers krijgt voor €1,- dit is echter 75 gram.

Sabine
2 abril 2021

Snelle service weer. Crispy zalm rol was heel lekker!

Paula
27 março 2021

Super lekker, as usual!!!

Sharon
27 março 2021

Wij hadden gisteren sushi besteld, in eerste instantie was het goed, tot ik nachts wakker werd en alles uit gespuugd heb, in het begin was het top als we sushi bestelde maar nu, dit is al de 2de keer... dat ik alles uit gespuugd heb 1 zonde van me geld 2 helaas maar wij bestellen niet meer. Als ik me geld terug kon vragen had ik het gedaan! Bezorging was top super vriendelijk.

Elif
25 março 2021

Altijd op tijd en heerlijke sushi!!

Jo
25 março 2021

Snel, vers en heerlijk

Karin Heijboer
23 março 2021

Helaas was de zalm weer lauw. En niet gaar. Sushi was heerlijk

Lavinia
23 março 2021
Barbara
21 março 2021

Mooi op tijd en super lekker. Aanrader!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Rijnberg
20 março 2021
Lavinia
20 março 2021
Tilly
13 março 2021

Ik ben verslaafd aan de babi pangang, maar ook de rest is heerlijk !

herwegh
12 março 2021

Snel geleverd en prima kwaliteit

Karin Heijboer
10 março 2021

Zalm was lauw en niet gaar. Nasi, babi pangang en mini loempia’s waren ook lauw. Niet gewoon van jullie. Normaal is alles goed warm.

Esther
8 março 2021

Helaas was onze bestelling deze keer 45 minuten te laat... De warme gerechten waren bijna koud... Jammer: we zijn dit niet gewend.

nikolajczyk
7 março 2021
r de groote
6 março 2021

heerlijk, elke keer weer. de rainbow roll houden we erin, wat is die voortreffelijk.

Tamara
4 março 2021

Goede sushi, prima verpakt en goede bezorging

Derycke
1 março 2021

Of het lekker was, heb ik niet eens mogen ondervinden. Bij de bestelling (18u15) ontbrak de rijst. Daar sta je dan thuis. Gebeld, na lastige Nederlandstalige communicatie te horen gekregen dat men de rijst thuis ging brengen. Om 20u15 nog steeds niks. In auto gesprongen en mijn koude schotels teruggebracht. Bij beter restaurant nieuwe bestelling gedaan daarna... Wat een service was me dat!

Marjolein van Roozendaal-Jansen
27 fevereiro 2021

Zeer lekkere sushi voor een goede prijs! 100% tevreden en wij raden Kota Radja zeker aan!

Rutger
26 fevereiro 2021

Veel, lekker en goed!

Chesney
26 fevereiro 2021

Meer als we verwacht hadden voor die prijs en betere smaak als de gemiddelde afhaal. De bezorger was uiterst vriendelijk en op het vooropgestelde tijdstip dit mis je nog wel eens bij andere.

M.Wisse
21 fevereiro 2021

Prima geregeld en erg lekker. Handig dat je op de hoogte gehouden wordt van de status van de bestelling.

Bianca
20 fevereiro 2021

Heerlijk eten. Perfect op tijd en fijne bestelsoftware.

Elisha Buzeijn
20 fevereiro 2021

Elke keer al tip top in orde. Zeker het proberen eens waard. Ze zijn absoluut niet zuinig met de vis en alles is ook echt vers en absoluut niet duur.

Paula Christov
19 fevereiro 2021

Super lekker en goede service; wij zijn fan!!!

Petra
19 fevereiro 2021

Zoals gewoonlijk , super !

Lavinia
19 fevereiro 2021
Soetje
18 fevereiro 2021
Demi
16 fevereiro 2021

Sushi was lekker. Een deel van de bestelde rollen waren niet op voorraad. Hiervan werden we bij het ophalen van de bestelling op de hoogte gebracht. Ik vind dat dit wel van te voren telefonisch gemeld mocht worden in plaats van aan de persoon die het kwam ophalen. Nu hadden we sushi met kip ipv de bestelde vegetarische rollen. Voor de rest in orde.

Lavinia
10 fevereiro 2021
M.
6 fevereiro 2021

Altijd lekker!!

E Dieleman
5 fevereiro 2021
Sabine
5 fevereiro 2021

De kipsalade is lekker spicy 👍🏼

Petra
5 fevereiro 2021

Gewoon alweer super lekker 🔝

Idepoorter
31 janeiro 2021

De bezorger was ruim 15 min te laat, maar dit was mijn eerste bestelling en hij zei dat hij het adres niet kon vinden. Geen probleem. Kwaliteit van sushi was heerlijk.

Lavinia
31 janeiro 2021
Paula Christov
30 janeiro 2021

Goede service, heerlijke sushi en een goede prijs-kwaliteit verhouding! Wij gaan zeker vaker sushi bij jullie bestellen!

De Bruijne
29 janeiro 2021

Wij vinden de sushi heerlijk hier! En een super service. Je krijgt ook altijd een presentje!

Steef van Hoeijen
29 janeiro 2021

Heerlijke sushi. Helaas bij menu's slechts keuze uit 2 soepen, verder zeer goede kwaliteit eten.

Lavinia
26 janeiro 2021
Ingrid De Jonge
24 janeiro 2021

We hadden voor 18:15 uur besteld, om 18:40 gebeld en toen was het er binnen 10 min, alleen warme gerecht was koud beetje jammer. Sushi was heerlijk zoals eigenlijk altijd. Hebben al geregeld bij jullie besteld hadden dit nog nooit gehad.

Nicole
23 janeiro 2021

Bezorger was zeer vriendelijk. Eten was meer dan genoeg, alleen was de tonijn dit keer nogal pezig, zaten harde stukjes in. Dat was jammer. Verder prima.

Dirk
22 janeiro 2021

Altijd lekker Vriendelijke bezorging Altijd op tijd

Jw
22 janeiro 2021

Hebben een andere soep gekregen ipv tomatensoep. Soep goed warm! Sushi heerlijk en netjes. Misschien op site vermelden dat sojasaus automatisch bij de sushi zit. Ik had dat erbij besteld. Bami niet heel warm. Verder was het lekker

Henk
20 janeiro 2021

Was al weer een tijdje geleden dat we sushi besteld hadden. en kwam tot de ontdekking dat het toch wel heel heel erg lekker is. Prima kwaliteit en keurig op tijd geleverd. Chapeau!!

R.
15 janeiro 2021
Anoniem
15 janeiro 2021

Sushi altijd lekker maar hadden ook warm eten besteld en dat was lauw bijna koud erg jammer.

Verschueren
10 janeiro 2021

Wederom super lekker !!

R.J.
3 janeiro 2020

Het was weer helemaal top! Lekker en mooi op tijd.

.....
3 janeiro 2020

Goeie service. Lekker eten ! Was super vers ( ze waren nog bezig met klaarmaken van de sushi bij ophalen ). Voor herhaling vatbaar

Rvl
30 dezembro 2020

Heerlijke sushi altijd ook vriendelijke bezorger

Sabine
26 dezembro 2020
Sk
25 dezembro 2020

Zeer snel bezorgd.

R de Leux
23 dezembro 2020

Het eten was snel koud en hrt prrsoneel zeer onvriendelijk. De sate smaakte zuur. Niet voor herhaling vatbaar dus.

Pieter
19 dezembro 2020
K sluis
19 dezembro 2020
Cemal
18 dezembro 2020

Altijd veel en goede kwaliteit. Lage prijs, daarom bestellen we. Ga zo door

Roy
14 dezembro 2020

Zoals altijd goede service en lekkere sushi!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Rutger
13 dezembro 2020

Weer geen spijt van bestelling. De zalm was een klein beetje aan de droge kant maar toch goed van smaak.

Nicole
11 dezembro 2020

Heerlijk, genoeg voor 2 dagen als je wilt.

Thijs van Belois
10 dezembro 2020

Super lekker, alleen de zakjes gember zijn echt heel erg onhandig, en wat karig qua hoeveelheid, die potjes waren handiger open te maken!

Sabine
5 dezembro 2020

Kwaliteit van het eten was weer goed, echter de miniloempia’s ontbraken. Levering was kwartier na de tijd die was doorgegeven. Dit alles ben ik niet van jullie gewend. Normaal klopt alles en leveren jullie ruim op tijd.

Martijn
29 novembro 2020

Zeer goed!

Rosalie
16 novembro 2020

Kwaliteit sushi is erg goed, je krijgt zelfs iets extra. Je gaat het vrolijk afhalen, maar eenmaal binnen word je amper te woord gestaan door een onaardige medewerkster.

Marian van der Bent
15 novembro 2020

De meneer van de bezorging kon ons adres niet vinden daardoor 20 min te laat. Duizend excuses. Sushi was goed. Aardig dat we wat extraatjes kregen.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Fleur
12 novembro 2020

Sushi was echt super lekker!

Lindsey
11 novembro 2020

Altijd lekker, snelle en goede service!!

MichielT
8 novembro 2020

De bezorging wat prima op tijd, en zonder problemen. De sushi wat "ok", gemiddeld qua smaak en zag er verzorgd uit. Veel rijst onder vis, en het was was wat aan de zoute kant. Voldoende soya saus en wasabi, helaas geen gember...

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Sasha
8 novembro 2020

Heel lekker eten! 😋😋😋 Inktvisringen waren uitverkocht maar hopelijk kan ik deze de volgende keer proberen. 😁😁😁

Henk N
8 novembro 2020

Om 17.12h bericht gekregen dat bestelling onderweg was . Om 17. 48 h afgeleverd . Eten was koud . Normaal duurt het niet langer dan 10 minuten om af te leveren . Heb binnen 3 weken voor € 325,- besteld , maar dit is onacceptabel. Geen excuus .

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Ingrid De Jonge
8 novembro 2020

Heerlijke sushi en netjes op tijd bezorgd

Rem
5 novembro 2020

Dit is de tweede keer dat we besteld hebben en ook de tweede keer dat het heel snel bezorgd werd en ook nog eens erg lekker. Wij zijn erg tevreden:)

Nick
28 outubro 2020

Kwaliteit is top. Absolute aanrader.

S lips
27 outubro 2020

Mega snelle bezorging en vriendelijke service van de bezorger zelf. Voldoende eten en niet gierig met eten! En smaakt ook nog is heerlijk!

Emmy
25 outubro 2020

Vorige keer een hele goede ervaring met lekkere sushi, friet en kipnuggets. Echter deze keer waren de friet en kipnuggets meermaals gebakken dus niet lekker (smaakte naar rubber) en ook koud. De sushi was wel weer erg goed. Heel jammer voor mijn vriend want die lust geen sushi dus hij had geen goed eten.

Elif
24 outubro 2020

Lekker vers en altijd op tijd bezorgd👍

Henk Nelis
18 outubro 2020

De bestelling netjes en op tijd geleverd. Het eten was goed verzorgd en lekker van smaak. De saté,s konden iets warmer maar we begrijpen dat dit niet makkelijk is.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Angela
17 outubro 2020

Veel en lekker eten voor een goede prijs! Ook erg aardige bezorger

Queenie
17 outubro 2020

Snelle service. Heerlijk sushi Een groot nadeel is er wel Het is te snel op omdat het zo smaakt.

Eric
14 outubro 2020

Goed en goedkoop. Korting bij bestellen en afhalen op eigen site.

Roxanne
11 outubro 2020

Porties van de warme box zijn zeker groot genoeg, maar toch miste ik de ouderwetse rijsttafel. Wij vonden het niet zo lekker als vroeger helaas. De tomatensoep was gewoon zoete saus, water onderin de bakjes salades, kip gortdroog met vette korst, weinig smaak. Resultaat is een volle prullenbak, buikpijn en de rest...

Denise
10 outubro 2020

Niet lekker en slechte bezorging.

S.B.A. Lhachmi
21 setembro 2020

Heerlijk! En levering ruim op tijd.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Tiny
20 setembro 2020

Zowel het eten als de levering Perfect

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Ingrid De Jonge
15 setembro 2020

Heerlijke sushi 👍🏻

Vincent
6 setembro 2020

Prima lekker gegeten!

Bianca
24 agosto 2020

Heerlijk gegeten

Temmerman
16 agosto 2020

Was lekker voldoende mag van mij wat meer kruidiger maar was goed.

R.J.
14 agosto 2020

Weer heel goed gegeten. De menu boxen zijn heerlijk en ruim voldoende. Alles smaakte vers bereid. Op tijd geleverd.

Dvc
13 agosto 2020

Erg lekkere sushi. Vers en met diverse producten en smaken. De fon yong hai was verrassend lekker!

Adrian
9 agosto 2020
Dirk
8 agosto 2020

Altijd lekker en de bezorging is altijd op tijd

Rutger
8 agosto 2020

Top! Zeer goed gegeten.

Ed
2 agosto 2020

Jammer dat het eten niet echt warm was. Zowel de nasi als de grote garnalen.

Anjelica
25 julho 2020

Enorm lekker!! Echt top!!

Liselotte
21 julho 2020

De mevrouw achter de balie was enorm onvriendelijk. Ik kon van haar gezicht lezen dat ze haar werk niet met plezier doet en was niet vriendelijk naar mij en andere klanten. Mijn bestelling zou om 17.30 klaar zijn maar heb nog een half uur moeten wachten. Geen probleem, maar kreeg niet eens een sorry of iets, alleen een chagrijnige kop. Het eten was zoals altijd lekker, maar ik stoorde me enorm aan deze mevrouw en vond het wel belangrijk om te delen.

Marina
20 julho 2020
Mendy
11 julho 2020

Vers, lekker en op tijd klaar. Top

Mike
11 julho 2020

zeer goede sushi !

Marina
9 julho 2020

zoals gewoonlijk, lekker en niet te duur!

Henk van en Brink
8 julho 2020

Heerlijke verse sushi & sashimi. Goede kwaliteit!! Levering keurig op de afgesproken tijd. Heb er samen met m'n vriendin van genoten.

Ed
29 junho 2020

Lekkere sushi en stond al klaar toen ik het kwam ophalen. :D

Sharon
28 junho 2020

Deze keer hebben we niet zo genoten als de keren ervoor toen was het echt fantastisch! .. er zat een hele aparte smaak aan het gene wat we besteld hadden waardoor we het niet opgegeten hebben, en avonds last van buikpijn.. erg jammer deze keer zonde van onze geld en voorlopig bestellen we niet meer bij u sorry.

Joop Waeijen
22 junho 2020

Lekker!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Chantal
19 junho 2020

Het eten was heerlijk

Kerkhoff
18 junho 2020

Het was top!

Sigourney
18 junho 2020

Gister sushi besteld! Heerlijk echt een aanrader!!

Esther
15 junho 2020
Ingrid De Jonge
12 junho 2020

Super lekkere sushi 🍣

Sabine
11 junho 2020
Inssaf
2 junho 2020

de sushi is echt heerlijk bij jullie, tot nu toe altijd tevreden, en goede kwaliteit!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Marina
1 junho 2020

Niet duur en heel lekker!

Zeeuws meisje
29 maio 2020

Prima 👍 sushi ook in Terneuzen ! Lekker en vers.

van de Velde
25 maio 2020

Het was zeer goed

Ruud
24 maio 2020

Heerlijke smaakvolle gerechten. Ontzettende ruime porties. Werd perfect op tijd bezorgd met een vriendelijke bezorger. We gaan snel nog een keer bestellen

Paul
23 maio 2020

Het eten Is goed en de bezorging ging perfect.

jvan doeselaar
23 maio 2020

goed verzorgd netje s geregeld heerlijk gegeten

Gerda
22 maio 2020

Smaak viel erg tegen. Erg flauw van smaak, zowel de vulling als de rijst. Ook de zeewier salade, was met name ijsbergsla

Ellen Donkers
17 maio 2020
Marina
17 maio 2020

Erg lekker!!

Sabrina
16 maio 2020
C D
16 maio 2020
bugnazet
12 maio 2020

De bezorging was een half uur te laat maar de Sushi was heel erg lekker!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Jeroen
7 maio 2020

Heerlijke verse sushi en netjes bezorgd

Eve
5 maio 2020
Gerdy van der Straate
4 maio 2020

Uitstekend produkt en uitstekende service

Frank
30 abril 2020

eten prima, vriendelijk personeel en juiste bezorgtijd

I marcus
27 abril 2020

Was heerlijk. Alleen kregen we bami ipv nasi. En bami lusten we niet.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Corina
26 abril 2020

Prima kwaliteit, service en prijs!

Eleny
23 abril 2020

Heerlijke sushi! Bestellen zeker weten nog eens.

Filippo
23 abril 2020
Sabine
23 abril 2020

Zoals altijd weer heerlijk! Je krijgt ook heel veel voor de prijs die je betaald. Een warme box is bij ons thuis tenminste voldoende voor 2 dagen👍🏼

Walter
16 abril 2020

Kwaliteit uit de kunst ,goed verzorgd en lekker warm.Ronduit geweldig en heerlijk van smaak. Bezorging is goed en netjes en men wenst je altijd smakelijk eten.Zeer belangrijk.

Donze
13 abril 2020

Heerlijk en op tijd bezorgd

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Bas
3 abril 2020
Walter
2 abril 2020

Makkelijk te bestellen via de site,snelle levering en uitstekend van smaak en voldoende.

Sabine
1 abril 2020

Ruime porties. Lekker en niet duur. Heerlijke sushi 🍣

Marian
31 março 2020

Vlotte bezorging. Jammer dat de wakame salade vooral veel ijsbergsla was. Eten was lekker!

Fred
24 março 2020

In plaats van een menu heb ik deze keer een aantal verschillende gerechten besteld. Ze waren erg goed. Ik hoef voorlopig niet naar buiten in deze tijd.

Dennis Vaal
23 março 2020

Besteld voor 18:00 bezorgen, kreeg na telefonisch contact te horen dat er na 19:00 bezorgd zou worden dit werd 19:30!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Fred
21 março 2020

Prima maaltijd en keurig op tijd bezorgd Ik ga daar vaker bestellen.

Roy
12 março 2020

Kota Radja is op het moment mijn favoriet in Terneuzen. Altijd top kwaliteit en netjes optijd met aardige bezorger. Altijd fijn!

Anniek
22 fevereiro 2020

Stipt op tijd, warme frietjes voor de kids en heerlijke sushi voor ons, TOP!!

Dennis Vaal
16 fevereiro 2020

Losse gerechten besteld, waren correct bezorgd en warm bij ontvangst. Prima, ga zo door!!!

Molenkamp
15 fevereiro 2020

Heerlijk sushi gegeten. De frietjes voor de kindjes waren erg zout, dat was het enige min puntje

Hensen
9 fevereiro 2020

Heerlijje sushi, goede prijs kwaliteit en lekker vers. Voor herhaling vatbaar!

Tania
9 fevereiro 2020

Hele goede service

Barbara
1 fevereiro 2020

Lekkere verse sushi

Leon
31 janeiro 2020

Netjes op tijd, eigenlijk iets te vroeg zelfs. De sushi was erg lekker

Dennis Vaal
31 janeiro 2020

De tweede keer besteld en laten bezorgen. Nu gerechten apart besteld in plaats van menu's. Prima, ga zo door!!!

Bernardus
27 janeiro 2020

Prijs / kwaliteit prima. Alleen advies om verpakkingen te gebruiken voor warme gerechten anders wordt het snel koud

Rianne
24 janeiro 2020

Heerlijke sushi gegeten, zeker voor herhaling vatbaar. Ideaal dat ze het komen leveren.

Ruben
20 janeiro 2020

Met 35 minuten geleverd. Lekker gegeten.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

EmGee
18 janeiro 2020

Heerlijk verse sushi, royale porties voor het geld, vriendelijke mensen. Al 3 keer afgehaald en elke keer mooi op tijd klaar en bestelling helemaal compleet. De warme gerechten heb ik nog niet geprobeerd. Ik zal hier nog vaak komen.

Ilse Sewalt
30 dezembro 2020

Soep was niet meer heel warm, advies om deze in thermo bakjes te vervoeren ipv gewone plastic bakjes. Edame boontjes iets te ver doorgekookt. Verder prima sushi gegeten....

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Hubregsen
29 dezembro 2019

uitstekende service conform afspraak netjes op tijd. Kwaliteit van het eten is super. Een verrijking voor Terneuzen!

Anoniem
21 dezembro 2019

De bestelling kwam een half uur te vroeg, wat eigenlijk niet goed uitkwam. Bovendien was de sushi warm! En vreemd dat de sterren voor beoordeling niet kunnen worden gewijzigd.

dirk
21 dezembro 2019

Echt lekker gegeten

Corina
20 dezembro 2019
Linda
11 dezembro 2019

Lekkere sushi! Goede prijs en kwaliteit verhouding de bezorger was ook optijd. Dus zeker een aanrader! Wij gaan vaker bestellen

Marc
7 dezembro 2019

De levering was iets eerder dan aangegeven. Dat is beter dan te laat, vind ik!

Roy
7 dezembro 2019

Super lekker, goede kwaliteit en zeker voor de prijs. Hier was ik nou naar opzoek in Terneuzen!

Albert
5 dezembro 2019
Lima
2 dezembro 2019

Voor het eerst besteld. Was lekker en snel bezorgd. Ga weer een keer bestellen.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Naomi
22 novembro 2019

Lekkere sushi alleen de avocado was nog niet helemaal rijp. Bezorging was super en het online bestellen en betalen werkt erg goed.

Lindsey
20 novembro 2019
Ankie
12 novembro 2019

Lekkere garnalen en sushi, alles vers en snel bezorgd

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Boompje
9 novembro 2019

Naar aanleiding van eerdere reviews een bestelling geplaatst met levering om 17:00. Gelukkig dat we eerder thuis waren, want de thuisbezorger stond al om 16:45 voor de deur. Maar de sushi was heerlijk en voor herhaling vatbaar.

Laura
9 novembro 2019

Prima sushi! En voordelig! Met twee personen was de box van 38 stuks perfect!

Cocquyt
4 novembro 2019

Snel geleverd, en heerlijk gegeten

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

L. Verhelst
3 novembro 2019
L. Verhelst
28 outubro 2019

Eten top, goede prijs. Het klaarmaken en bezorgden duurde net iets minder dan twee uur; meer dan een uur na de ingeschatte bezorgtijd.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Li
27 outubro 2019