Beoordelingen van Kota Radja Terneuzen

Recente recensies van Kota Radja Terneuzen

5 sterren na 183 reviews

, 11-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk zoals altijd. Snelle bezorging

, 04-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snel bezorgd en het heeeeel smakelijk.

, 01-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed en keurig op tijd bezorgd.

, 29-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

In een woord: fantastisch! Menu Babi Pangang en paar extra sushi besteld. Menu met heerlijke tomatensoep, salade met gepanneerde kipreepjes, 6 mini loempiaatjes ,4 stokjes saté en mijn keuze nasi. Gesmuld! Prima prijs/kwaliteisverhouding. Aanrader!

, 27-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker en vriendelijke service. Minder gelukte kipsaté vorige keer, maar nu dubbele portie gratis erbij en deze was super!!

, 20-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

snel en correct

, 18-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi, Alleen zou er 2 maal tomatensoep bij de bestelling moeten zitten, helaas was dit wederom een miso soep(die vinden we niet zo lekker) . En misschien even een punten om te wijzigen op de website, er staat dat je 750gram spicy crackers krijgt voor €1,- dit is echter 75 gram.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle service weer. Crispy zalm rol was heel lekker!

, 27-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Super lekker, as usual!!!

, 27-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hadden gisteren sushi besteld, in eerste instantie was het goed, tot ik nachts wakker werd en alles uit gespuugd heb, in het begin was het top als we sushi bestelde maar nu, dit is al de 2de keer... dat ik alles uit gespuugd heb 1 zonde van me geld 2 helaas maar wij bestellen niet meer. Als ik me geld terug kon vragen had ik het gedaan! Bezorging was top super vriendelijk.

, 25-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd op tijd en heerlijke sushi!!

, 25-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel, vers en heerlijk

, 23-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas was de zalm weer lauw. En niet gaar. Sushi was heerlijk

, 23-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooi op tijd en super lekker. Aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-03-2021

Kwaliteit:

Rating

, 20-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Ik ben verslaafd aan de babi pangang, maar ook de rest is heerlijk !

, 12-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel geleverd en prima kwaliteit

, 10-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zalm was lauw en niet gaar. Nasi, babi pangang en mini loempia’s waren ook lauw. Niet gewoon van jullie. Normaal is alles goed warm.

, 08-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas was onze bestelling deze keer 45 minuten te laat... De warme gerechten waren bijna koud... Jammer: we zijn dit niet gewend.

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-03-2021

Kwaliteit:

Rating

heerlijk, elke keer weer. de rainbow roll houden we erin, wat is die voortreffelijk.

, 04-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede sushi, prima verpakt en goede bezorging

, 01-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Of het lekker was, heb ik niet eens mogen ondervinden. Bij de bestelling (18u15) ontbrak de rijst. Daar sta je dan thuis. Gebeld, na lastige Nederlandstalige communicatie te horen gekregen dat men de rijst thuis ging brengen. Om 20u15 nog steeds niks. In auto gesprongen en mijn koude schotels teruggebracht. Bij beter restaurant nieuwe bestelling gedaan daarna... Wat een service was me dat!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Zeer lekkere sushi voor een goede prijs! 100% tevreden en wij raden Kota Radja zeker aan!

, 26-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Veel, lekker en goed!

, 26-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Meer als we verwacht hadden voor die prijs en betere smaak als de gemiddelde afhaal. De bezorger was uiterst vriendelijk en op het vooropgestelde tijdstip dit mis je nog wel eens bij andere.

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima geregeld en erg lekker. Handig dat je op de hoogte gehouden wordt van de status van de bestelling.

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten. Perfect op tijd en fijne bestelsoftware.

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Elke keer al tip top in orde. Zeker het proberen eens waard. Ze zijn absoluut niet zuinig met de vis en alles is ook echt vers en absoluut niet duur.

, 19-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Super lekker en goede service; wij zijn fan!!!

, 19-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Zoals gewoonlijk , super !

, 19-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Sushi was lekker. Een deel van de bestelde rollen waren niet op voorraad. Hiervan werden we bij het ophalen van de bestelling op de hoogte gebracht. Ik vind dat dit wel van te voren telefonisch gemeld mocht worden in plaats van aan de persoon die het kwam ophalen. Nu hadden we sushi met kip ipv de bestelde vegetarische rollen. Voor de rest in orde.

, 10-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Altijd lekker!!

, 05-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De kipsalade is lekker spicy 👍🏼

, 05-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Gewoon alweer super lekker 🔝

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorger was ruim 15 min te laat, maar dit was mijn eerste bestelling en hij zei dat hij het adres niet kon vinden. Geen probleem. Kwaliteit van sushi was heerlijk.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Goede service, heerlijke sushi en een goede prijs-kwaliteit verhouding! Wij gaan zeker vaker sushi bij jullie bestellen!

, 29-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Wij vinden de sushi heerlijk hier! En een super service. Je krijgt ook altijd een presentje!

, 29-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi. Helaas bij menu's slechts keuze uit 2 soepen, verder zeer goede kwaliteit eten.

, 26-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hadden voor 18:15 uur besteld, om 18:40 gebeld en toen was het er binnen 10 min, alleen warme gerecht was koud beetje jammer. Sushi was heerlijk zoals eigenlijk altijd. Hebben al geregeld bij jullie besteld hadden dit nog nooit gehad.

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorger was zeer vriendelijk. Eten was meer dan genoeg, alleen was de tonijn dit keer nogal pezig, zaten harde stukjes in. Dat was jammer. Verder prima.

, 22-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker Vriendelijke bezorging Altijd op tijd

, 22-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hebben een andere soep gekregen ipv tomatensoep. Soep goed warm! Sushi heerlijk en netjes. Misschien op site vermelden dat sojasaus automatisch bij de sushi zit. Ik had dat erbij besteld. Bami niet heel warm. Verder was het lekker

, 20-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was al weer een tijdje geleden dat we sushi besteld hadden. en kwam tot de ontdekking dat het toch wel heel heel erg lekker is. Prima kwaliteit en keurig op tijd geleverd. Chapeau!!

, 15-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi altijd lekker maar hadden ook warm eten besteld en dat was lauw bijna koud erg jammer.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Wederom super lekker !!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer helemaal top! Lekker en mooi op tijd.

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Goeie service. Lekker eten ! Was super vers ( ze waren nog bezig met klaarmaken van de sushi bij ophalen ). Voor herhaling vatbaar

, 30-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi altijd ook vriendelijke bezorger

, 26-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer snel bezorgd.

, 23-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was snel koud en hrt prrsoneel zeer onvriendelijk. De sate smaakte zuur. Niet voor herhaling vatbaar dus.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-12-2020

Kwaliteit:

Rating

, 19-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd veel en goede kwaliteit. Lage prijs, daarom bestellen we. Ga zo door

, 14-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd goede service en lekkere sushi!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer geen spijt van bestelling. De zalm was een klein beetje aan de droge kant maar toch goed van smaak.

, 11-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk, genoeg voor 2 dagen als je wilt.

, 10-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker, alleen de zakjes gember zijn echt heel erg onhandig, en wat karig qua hoeveelheid, die potjes waren handiger open te maken!

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit van het eten was weer goed, echter de miniloempia’s ontbraken. Levering was kwartier na de tijd die was doorgegeven. Dit alles ben ik niet van jullie gewend. Normaal klopt alles en leveren jullie ruim op tijd.

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Zeer goed!

, 16-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Kwaliteit sushi is erg goed, je krijgt zelfs iets extra. Je gaat het vrolijk afhalen, maar eenmaal binnen word je amper te woord gestaan door een onaardige medewerkster.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De meneer van de bezorging kon ons adres niet vinden daardoor 20 min te laat. Duizend excuses. Sushi was goed. Aardig dat we wat extraatjes kregen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Sushi was echt super lekker!

, 11-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd lekker, snelle en goede service!!

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging wat prima op tijd, en zonder problemen. De sushi wat "ok", gemiddeld qua smaak en zag er verzorgd uit. Veel rijst onder vis, en het was was wat aan de zoute kant. Voldoende soya saus en wasabi, helaas geen gember...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heel lekker eten! 😋😋😋 Inktvisringen waren uitverkocht maar hopelijk kan ik deze de volgende keer proberen. 😁😁😁

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Om 17.12h bericht gekregen dat bestelling onderweg was . Om 17. 48 h afgeleverd . Eten was koud . Normaal duurt het niet langer dan 10 minuten om af te leveren . Heb binnen 3 weken voor € 325,- besteld , maar dit is onacceptabel. Geen excuus .

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi en netjes op tijd bezorgd

, 05-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dit is de tweede keer dat we besteld hebben en ook de tweede keer dat het heel snel bezorgd werd en ook nog eens erg lekker. Wij zijn erg tevreden:)

, 28-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Kwaliteit is top. Absolute aanrader.

, 27-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mega snelle bezorging en vriendelijke service van de bezorger zelf. Voldoende eten en niet gierig met eten! En smaakt ook nog is heerlijk!

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vorige keer een hele goede ervaring met lekkere sushi, friet en kipnuggets. Echter deze keer waren de friet en kipnuggets meermaals gebakken dus niet lekker (smaakte naar rubber) en ook koud. De sushi was wel weer erg goed. Heel jammer voor mijn vriend want die lust geen sushi dus hij had geen goed eten.

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker vers en altijd op tijd bezorgd👍

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling netjes en op tijd geleverd. Het eten was goed verzorgd en lekker van smaak. De saté,s konden iets warmer maar we begrijpen dat dit niet makkelijk is.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Veel en lekker eten voor een goede prijs! Ook erg aardige bezorger

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle service. Heerlijk sushi Een groot nadeel is er wel Het is te snel op omdat het zo smaakt.

, 14-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Goed en goedkoop. Korting bij bestellen en afhalen op eigen site.

, 11-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Porties van de warme box zijn zeker groot genoeg, maar toch miste ik de ouderwetse rijsttafel. Wij vonden het niet zo lekker als vroeger helaas. De tomatensoep was gewoon zoete saus, water onderin de bakjes salades, kip gortdroog met vette korst, weinig smaak. Resultaat is een volle prullenbak, buikpijn en de rest...

, 10-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Niet lekker en slechte bezorging.

, 21-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk! En levering ruim op tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zowel het eten als de levering Perfect

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi 👍🏻

, 06-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima lekker gegeten!

, 24-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Was lekker voldoende mag van mij wat meer kruidiger maar was goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heel goed gegeten. De menu boxen zijn heerlijk en ruim voldoende. Alles smaakte vers bereid. Op tijd geleverd.

, 13-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg lekkere sushi. Vers en met diverse producten en smaken. De fon yong hai was verrassend lekker!

, 09-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker en de bezorging is altijd op tijd

, 08-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top! Zeer goed gegeten.

, 02-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jammer dat het eten niet echt warm was. Zowel de nasi als de grote garnalen.

, 25-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Enorm lekker!! Echt top!!

, 21-07-2020

Kwaliteit:

Rating

De mevrouw achter de balie was enorm onvriendelijk. Ik kon van haar gezicht lezen dat ze haar werk niet met plezier doet en was niet vriendelijk naar mij en andere klanten. Mijn bestelling zou om 17.30 klaar zijn maar heb nog een half uur moeten wachten. Geen probleem, maar kreeg niet eens een sorry of iets, alleen een chagrijnige kop. Het eten was zoals altijd lekker, maar ik stoorde me enorm aan deze mevrouw en vond het wel belangrijk om te delen.

, 20-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Vers, lekker en op tijd klaar. Top

, 11-07-2020

Kwaliteit:

Rating

zeer goede sushi !

, 09-07-2020

Kwaliteit:

Rating

zoals gewoonlijk, lekker en niet te duur!

, 08-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke verse sushi & sashimi. Goede kwaliteit!! Levering keurig op de afgesproken tijd. Heb er samen met m'n vriendin van genoten.

, 29-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekkere sushi en stond al klaar toen ik het kwam ophalen. :D

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze keer hebben we niet zo genoten als de keren ervoor toen was het echt fantastisch! .. er zat een hele aparte smaak aan het gene wat we besteld hadden waardoor we het niet opgegeten hebben, en avonds last van buikpijn.. erg jammer deze keer zonde van onze geld en voorlopig bestellen we niet meer bij u sorry.

, 22-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was heerlijk

, 18-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was top!

, 18-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Gister sushi besteld! Heerlijk echt een aanrader!!

, 15-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekkere sushi 🍣

, 11-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

de sushi is echt heerlijk bij jullie, tot nu toe altijd tevreden, en goede kwaliteit!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Niet duur en heel lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima 👍 sushi ook in Terneuzen ! Lekker en vers.

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was zeer goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke smaakvolle gerechten. Ontzettende ruime porties. Werd perfect op tijd bezorgd met een vriendelijke bezorger. We gaan snel nog een keer bestellen

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten Is goed en de bezorging ging perfect.

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

goed verzorgd netje s geregeld heerlijk gegeten

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Smaak viel erg tegen. Erg flauw van smaak, zowel de vulling als de rijst. Ook de zeewier salade, was met name ijsbergsla

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker!!

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging was een half uur te laat maar de Sushi was heel erg lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke verse sushi en netjes bezorgd

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Uitstekend produkt en uitstekende service

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

eten prima, vriendelijk personeel en juiste bezorgtijd

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk. Alleen kregen we bami ipv nasi. En bami lusten we niet.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima kwaliteit, service en prijs!

, 23-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi! Bestellen zeker weten nog eens.

, 23-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd weer heerlijk! Je krijgt ook heel veel voor de prijs die je betaald. Een warme box is bij ons thuis tenminste voldoende voor 2 dagen👍🏼

, 16-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit uit de kunst ,goed verzorgd en lekker warm.Ronduit geweldig en heerlijk van smaak. Bezorging is goed en netjes en men wenst je altijd smakelijk eten.Zeer belangrijk.

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en op tijd bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Makkelijk te bestellen via de site,snelle levering en uitstekend van smaak en voldoende.

, 01-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ruime porties. Lekker en niet duur. Heerlijke sushi 🍣

, 31-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vlotte bezorging. Jammer dat de wakame salade vooral veel ijsbergsla was. Eten was lekker!

, 24-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

In plaats van een menu heb ik deze keer een aantal verschillende gerechten besteld. Ze waren erg goed. Ik hoef voorlopig niet naar buiten in deze tijd.

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Besteld voor 18:00 bezorgen, kreeg na telefonisch contact te horen dat er na 19:00 bezorgd zou worden dit werd 19:30!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima maaltijd en keurig op tijd bezorgd Ik ga daar vaker bestellen.

, 12-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kota Radja is op het moment mijn favoriet in Terneuzen. Altijd top kwaliteit en netjes optijd met aardige bezorger. Altijd fijn!

, 22-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Stipt op tijd, warme frietjes voor de kids en heerlijke sushi voor ons, TOP!!

, 16-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Losse gerechten besteld, waren correct bezorgd en warm bij ontvangst. Prima, ga zo door!!!

, 15-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk sushi gegeten. De frietjes voor de kindjes waren erg zout, dat was het enige min puntje

, 09-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijje sushi, goede prijs kwaliteit en lekker vers. Voor herhaling vatbaar!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hele goede service

, 01-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere verse sushi

, 31-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Netjes op tijd, eigenlijk iets te vroeg zelfs. De sushi was erg lekker

, 31-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De tweede keer besteld en laten bezorgen. Nu gerechten apart besteld in plaats van menu's. Prima, ga zo door!!!

, 27-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Prijs / kwaliteit prima. Alleen advies om verpakkingen te gebruiken voor warme gerechten anders wordt het snel koud

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi gegeten, zeker voor herhaling vatbaar. Ideaal dat ze het komen leveren.

, 20-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Met 35 minuten geleverd. Lekker gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk verse sushi, royale porties voor het geld, vriendelijke mensen. Al 3 keer afgehaald en elke keer mooi op tijd klaar en bestelling helemaal compleet. De warme gerechten heb ik nog niet geprobeerd. Ik zal hier nog vaak komen.

, 30-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Soep was niet meer heel warm, advies om deze in thermo bakjes te vervoeren ipv gewone plastic bakjes. Edame boontjes iets te ver doorgekookt. Verder prima sushi gegeten....

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

uitstekende service conform afspraak netjes op tijd. Kwaliteit van het eten is super. Een verrijking voor Terneuzen!

, 21-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling kwam een half uur te vroeg, wat eigenlijk niet goed uitkwam. Bovendien was de sushi warm! En vreemd dat de sterren voor beoordeling niet kunnen worden gewijzigd.

, 21-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt lekker gegeten

, 20-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere sushi! Goede prijs en kwaliteit verhouding de bezorger was ook optijd. Dus zeker een aanrader! Wij gaan vaker bestellen

, 07-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De levering was iets eerder dan aangegeven. Dat is beter dan te laat, vind ik!

, 07-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker, goede kwaliteit en zeker voor de prijs. Hier was ik nou naar opzoek in Terneuzen!

, 05-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor het eerst besteld. Was lekker en snel bezorgd. Ga weer een keer bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere sushi alleen de avocado was nog niet helemaal rijp. Bezorging was super en het online bestellen en betalen werkt erg goed.

, 20-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere garnalen en sushi, alles vers en snel bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Naar aanleiding van eerdere reviews een bestelling geplaatst met levering om 17:00. Gelukkig dat we eerder thuis waren, want de thuisbezorger stond al om 16:45 voor de deur. Maar de sushi was heerlijk en voor herhaling vatbaar.

, 09-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Prima sushi! En voordelig! Met twee personen was de box van 38 stuks perfect!

, 04-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel geleverd, en heerlijk gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten top, goede prijs. Het klaarmaken en bezorgden duurde net iets minder dan twee uur; meer dan een uur na de ingeschatte bezorgtijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating